PREGĂTIT PENTRU ORICE DRUM

Frumusețe pură atât la interior cât și la exterior, cu spațiu suficient pentru întreaga familie și o dinamică excelentă la volan. Oriunde te duce stilul tău de viață, Mazda CX-5 este pregătită să te însoțească.

Disponibilă acum în trei ediții speciale, cu caracteristici individuale de design interior și exterior, pentru a se potrivi perfect stilului tău de viață.

TOT CONFORTUL DE CARE AI NEVOIE

Bine ai venit într-un loc de relaxare pură. Habitaclul mai silențios ține departe zgomotul produs la rulare, în timp ce combinațiile de culori și nivelul ridicat de măiestrie japoneză contribuie la un sentiment de liniște.

DECORAȚIUNI PENTRU GURILE DE VENTILARE INTERIOARE

Decorațiunea gurilor de ventilare interioare se potrivește perfect cu noul design al scaunelor, creând un sentiment de eleganță și distincție.

AVENTURĂ PENTRU TOȚI PASAGERII

Cu Mazda CX-5 Newground 2022, călătoriile lungi pot fi cele mai distractive. Designul japonez unic, interiorul spațios și compartimentul pentru bagaje ușor de utilizat inspiră aventurierul din tine să se urce la volan și să se bucure de performanțe dinamice și capacități excelente de manevrare oriunde ai merge.

REFLEXII ALE STILULUI

Exteriorul rafinat și elegant duce designul KODO la un nivel superior, astfel încât modelul Mazda CX-5 2022 Takumi Plus iese în evidență oriunde te afli. Interiorul luxos și centrat pe factorul uman este un loc pentru liniștea sufletească, în timp ce spațiul și dimensiunea sunt perfecte pentru orice aventură în familie.

PERFORMANȚĂ DINAMICĂ, DISTRACȚIE LA VOLAN

Însoțitorul perfect pentru cei care se ridică la înălțimea pasiunilor lor. Aspectul rafinat, mai sportiv, completat de designul exterior elegant, de culoare neagră, în perfectă armonie cu accentele roșii din interior, și capacitățile excelente de condus oferă modelului Mazda CX-5 Homura Plus 2022 versatilitatea de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin de condus în orice situație.

Logo Negru+Albastru Transparent_Simode
Alege unul din modele noastre de test.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday